Doorgaan naar hoofdcontent

Lieve Hart!


In het eerste deel van deze historische saga, over het visserijleven in Huizen anno 1906, leren we Marrie kennen. Door een noodlottig ongeval verliest ze haar vader en zorgt ze met haar moeder voor haar zes zusjes. Haar leven fleurt op, wanneer ze Lammert de vissersknecht ontmoet. De moeder van Marrie heeft in eerste instantie bezwaar en waarschuwt Marrie om niet met Lammert om te gaan. Uiteindelijk zwicht Marries moeder en krijgen Lammert en Marrie verkering. In de laatste week van het visseizoen, lijkt het noodlot opnieuw toe te slaan.




Via het contactformulier aan de rechterkant kun je het boek bestellen.

ISBN 9789048431205, verkoopprijs gedrukt exemplaar €14,95 (gratis verzenden)
Als eBook bestellen voor slechts €8,-

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gehaakt hoesje voor je smartphone

Follow my blog with Bloglovin Dit haakpatroon staat nu in een gratis e-book met haakpatronen. Klik hieronder op de afbeelding om je in te schrijven op de nieuwsbrief, je ontvangt het e-book na de bevestiging meteen in je mailbox.

Hartjesrand haken | Crochet heartborder

Gezien op hobby.blogo . De foto is je telpatroon. Makkie toch? Seen on hobby.blogo . The picture is your free pattern. Easy wright?

Schaatsen haken

Op Freubelweb  kun je uren rondsnuffelen tussen de freubels met patroonbeschrijvingen. Zo kwam ik deze schattige tutorial van gehaakte schaatsjes tegen. Simpel, maar je moet er maar op komen. Bron afbeelding:  The Party Artisan