Doorgaan naar hoofdcontent

How to crochet granny square bag.

Hoe haak je een granny square tas? Voordat je begint is het belangrijk om te bepalen voor welk doeleind je de tas wilt gebruiken. Wil je hem gebruiken als boodschappentas, als handtas of als clutch? Is het voor een chique feest, voor alledag, voor naar je werk, of een bepaald seizoen? En bij welke kleuren wil je de tas combineren? Als je dat allemaal weet kun je de grootte, het soort garen en de sterkte ervan bepalen. Misschien wil je voor een chique tas glitters of glanskralen. Want als je kralen wilt meehaken, dan moet je die eerst aan je gekozen garen rijgen. Voor mezelf had ik een wollige tas voor in de winter bedacht, die ook sterk moest zijn. Daarvoor gebruikte ik breiwol dat vervilt nadat je het op 60 graden in de wasmachine hebt gewassen. Het krimpt ongeveer dertig procent, dus bepaal vooraf hoe groot je de tas wilt hebben en reken er dan dertig procent bij. Op de foto zie je het resultaat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gehaakt hoesje voor je smartphone

Follow my blog with Bloglovin Dit haakpatroon staat nu in een gratis e-book met haakpatronen. Klik hieronder op de afbeelding om je in te schrijven op de nieuwsbrief, je ontvangt het e-book na de bevestiging meteen in je mailbox.

Hartjesrand haken | Crochet heartborder

Gezien op hobby.blogo . De foto is je telpatroon. Makkie toch? Seen on hobby.blogo . The picture is your free pattern. Easy wright?

Schaatsen haken

Op Freubelweb  kun je uren rondsnuffelen tussen de freubels met patroonbeschrijvingen. Zo kwam ik deze schattige tutorial van gehaakte schaatsjes tegen. Simpel, maar je moet er maar op komen. Bron afbeelding:  The Party Artisan